Къде изчезна страстта от Формула 1Формула 1 днес определено е далеч от най-добрите си години. Едва ли има специалист, анализатор или обикновен привърженик на Великата надпревара, който да не го съзнава. Състезанието за Гран при на Австралия бе едно от най-разочароващите в последните (...да си го кажем направо) 65 години. 
Няма какво да се напише за състезание, в което единствената битка на пистата беше за предпоследното място между изключително титулувания тим на Макларън и наследникът на Джордан - Сахара Форс Индия...
Просто да се отчита статистиката от едно събитие, е дело на други привърженици, коментатори и статистици, но не и на хората, за които Формула 1 е страст.
Подходът в анализите ни на събитията свързани с Формула 1 винаги е бил положителен. Хейтърството не е присъщо на никой от екипа ни. Затова и в момента да говорим за проблемите, страданията и безпомощността на Формула 1 ни е неприсъщо.
 
Надяваме се, че рано или късно надпреварата ще излезе от кризата, в която в момента е зациклила. Рано или късно отново ще има ШАМПИОНАТ, а не жалко подобоие на състезания с предизвестен край. Тогава вероятно за нас отново Формула 1 ще бъде СТРАСТ. 
... а дотогава - ще бъде просто въпросителна.


‪#‎F1isPassion‬

Коментари

Популярни публикации от този блог

Последното състезание на Сена

Стартът в Сингапур - кой е виновен?

Защо само Макс Верстапен бе виновен в Баку