Чудесен подарък за всеки почитател на Формула 1!

Днес Ви предоставяме една уникална възможност – да купите уникалната 70 Years Formula 1 Encyclopedia /Енциклопедия 70 години Формула 1, с промо код от Формула 1 е страст!

Специално за феновете на Формула 1 и нашата страница Формула 1 е страст, заедно с издателите на това богато на информация и снимки издание, сме подготвили възможност да го имате само за 99,94 лева, при официална цена - 139.80 лв.

Изданието проследява в пет раздела историята на световните шампиони във Формула 1, представя знаменити пилоти, които не са стигнали до титла през годините, предоставя информация за всички отбори взели участие в надпреварата, както и за всички трасета, на които са провеждани състезания, както и много други интересни факти. Над 500 снимки представят нагледно 70-те години история на любимия ни спорт!

Разбира се, можете да участвате в играта на Формула 1 е страст и да спечелите тази великолепна книга като награда. Но защо да чакате края на сезона, когато можете да я имате още утре, ако си я поръчате със специалния промо код F1passion!

Как ви даваме този подарък? Лесно е:

При заявка направена от вас на линка на изданието:                https://70yearsf1.com/book/70-years-formula-1-encyclopedia/ преди финализиране на поръчката въведете промо кода, който е F1passion. Така цената за Вас ще бъде редуцирана до 51,10 Евро или (99,94 лв.) Книгата ще ви бъде доставена за 4 евро на посочен от вас адрес, с което крайната цена за Вас, нашите почитатели е 107,76 лева!

Гарантираме Ви, че това е най-ниската цена, на която можете да намерите 70 Years Formula 1 Encyclopedia у нас и по света! Защото феновете на Формула 1 е страст го заслужават!

Възползвайте се СЕГА! Утре може да е късно!

-----------------------------------

#F1isPassion

Д.Димитров 


Коментари

Популярни публикации от този блог

Пилотите 2013

Последното състезание на Сена

Жил Вилньов - завинаги!